Help mee de kaarsvlamboom langzaam te laten exploderen. Bouw aan een nieuwe verbinding.

Jos Bregman laat de Haarense De Es  Kaarsvlamboom ‘slow exploderen’, zijn slow exploding tree performance. Een performance heeft publiek nodig. Bestel een schijfje uit de boom. Of zaag er zelf een tijdens Bregmans optredens.

Stel: je ziet de boom als een soort bom. Je maakt dan de ‘slow explosion’ mogelijk door een ‘scherf’ (dat is een vorm naar wens uit de boom) te wensen. Als je je vervulde wens komt ophalen (of als ik hem verzend), verzorg je één traject van een ‘scherf’. Een online kaart (zie onder) vertegenwoordigt tot slot het ‘inslagpatroon’. Je kunt dit ook een tree crowd cloud noemen, of een soort van track & trace map of iets als een exploded view. In ieder geval toont het de verblijfplaatsen van de diverse samples én de oorspronkelijke groeiplaats van de boom.

Een explosie heeft een ontsteking nodig. Bij een slow explosion is de ontsteking een wens. Uw wens. Een boom kan ieders wens vervullen. Deze SLOW EXPLOSION werd ontstoken door de wens van Bart en Daniella van Tuinderij De Es.

Heb je een sample uit de Haarense De Es  Kaarsvlamboom? Met je postcode bouwt Jos een online inslagpatroon, voor een nieuwe verbinding.

Heb je  een sample (cadeau gekregen)? Als je postcode nog niet hebt achtergelaten of als je postcode nog niet in de onderstaande kaart voorkomt, dan zou ik je postcode graag ontvangen en bouw je mee aan de Exploded View. Dat kan in het reactieformulier onderaan deze pagina.

HDEK Exploded View Map:

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.