onderdeel van Het Groot Nederlands Stadsbos

Oeroude boomwijsheden
Iemand trouwt, is jarig of viert een jubileum. Je zoekt een cadeau, je vindt een verhaal! Je vindt ze hier. Kies links een boom, een verhaal. De koning of koning van het bos, eik en beuk. Of de es als de wereldboom. Een levensboom of juist de venijnboom, of de boom van goed en kwaad. Kies de  juiste boom en je hebt een verhaal én een geschenk. Voor verjaardagen, jubileums, ceremonies, aandenkens, verrassingen, levensvragen, monumenten.

Voor een moeder kun je bijvoorbeeld denken aan een object uit een beuk, die immers ook moeder van het woud genoemd wordt. Voor de teksten en de lino’s mocht ik putten uit het boek van Peter Fraanje – Natuurlijk bouwen met hout. Dank! Peter schreef het boek, Karin de Rooy maakte de lino’s.

Als je zelf een geschikte boom in de tuin hebt staan, en deze heeft een snoeibeurt nodig, kan ik dit ook verzorgen. De kleinste snoeiresten zijn al voldoende voor een waardevol cadeau. Maar natuurlijk en bovenal: een boom van je keuze op een locatie naar keuze planten verzorg ik ook. Voor snoeien, oogsten en planten geldt: ik ben ook de boombutler.nl