Jos Bregman laat de Remeker Eik 'slow exploderen'.

Stel: je ziet de boom als een soort bom. Je maakt dan de ‘slow explosion’ mogelijk door een ‘scherf’ (dat is een vorm naar wens uit de boom) te wensen. Als je je vervulde wens komt ophalen (of als ik hem verzend), verzorg je één traject van een ‘scherf’. Een online kaart (zie onder) vertegenwoordigt tot slot het ‘inslagpatroon’. Je kunt dit ook een tree crowd cloud noemen, of een soort van track & trace map of iets als een exploded view. In ieder geval toont het de verblijfplaatsen van de diverse samples én de oorspronkelijke groeiplaats van de boom.

Een explosie heeft een ontsteking nodig. Bij een slow explosion is de ontsteking een wens. Uw wens. Een boom kan ieders wens vervullen.

Heb je al een sample uit de Remeker Amerikaanse Eik? Met je postcode bouw ik een online exploded view - daar waar delen van de boom terecht zijn gekomen

Heb je  een sample (cadeau gekregen)? Als je postcode niet in de onderstaande kaart voorkomt, dan zou ik je postcode graag ontvangen en bouw je mee aan de performance. Dat kan in het reactieformulier onderaan deze pagina of mail of app me.

Exploded View

 

2 comments

  1. Klaske says:

    #76 (dunne schijf) is op postcode 3842 AV
    gekregen ter vervanging van de bij vervoer gesneuvelde #77
    Eind van het jaar verhuizen we naar 6561 VR

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.