Ik doe mee met Route 47 – 30 november, 2 en 3 december 2023 – 12 – 17 uur

Ik doe mee met Route 47 – 30 november, 2 en 3 december 2023 – 12 – 17 uur

Open Atelier

  • – in ‘s werelds grootste stadslandbouw – en vrijbouwwijjk Almere Oosterwold – vlakbij Boezem’s grootse land art work Groene Kathedraal – onderdeel van de Almeerse Atelier Route 47, ter ere van de verjaardag van Nederlands jongste stad, Almere.
  • Als je mijn atelier instapt, stap je als het ware een surround-bostheater binnen, in de buik van een bos,. Het hout van honderden bomen uit heel Nederland kijkt naar je terug. En je kunt het allemaal kopen (€8 – €987).
  • Je kunt ook Bulgaarse bergimkerhoning proeven en kopen (€7,50) en walnoten (€8/kilo) en walnotenolie (€13 per flesje) van mijn eigen Karnheuvelse Notengaard.
  • Naast de stal staat mijn huis, een bospodium uit dezelfde bomen als die van het surround-bostheater in mijn atelier.
  • Naast mijn huis ligt een abstract schilderij van 400.000 m2, de tribune bestaat uit één hoge stoel (hoek Goethelaan/Tureluur),
  • de Akker Als Schilderij Tribune is een assemblage die ik maakte uit de Almeerse Lumièrepark Populier, geoogst uit Het Groot Almeers Stadsbos.

Meer info op ateliervelden.nl. Een intro op Vliervelden, op mijn atelier en op mijn kunst zie je in een videoclip op Instagram. Meer over de atelierroute: – //www.atelierroute036.nl –

Koffie, taart, lunch, Groene Kathedraal, Bulderbos in Ballingschap
Maandag en zaterdag kun je koffie drinken en lunchen in Odin Foodcafé op het erf. Op zaterdag en zondag kun je koffiedrinken bij bakkerij Tureluur (9 – 14 uur; bij mijn ‘De Akker Als Schilderij’ Tribune, links en links.) En de Groene Kathedraal, Nederlands beroemdste land art werk van Marinus Boezem, ligt op twintig minuten lopen (Dan de laatste links vervangen door rechts bij het Bulderbos in Ballingschap) Naast de Kathedraal kun je ook koffie drinken en lunchen bij Boerderij Uniek Leven. (Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur)

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.