Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – dag 10

Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – dag 10

In Frankfurt stapte ik in een trein die wel klopte met spoor en tijd en richting, maar toch niet de trein de juiste trein bleek te zijn. Ik kwam naast Aried te zitten, die me vriendelijk aankeek en meteen een gesprek begon. Blijkbaar was mijn reis nog niet klaar, zat er nog een ontmoeting in. Aried was op weg naar zijn vriendin, had ook voor een Nederlands bedrijf gewerkt ooit, zat in de zonnepanelen en hielp me te kijken hoe ik alsnog in Nederland kon komen. In Duisburg stap ik uit, eet een patatje, en kan alsnog in mijn vertraagde originele trein stappen. 20.45 uur ben ik in Utrecht, 2105 in Hollandsche Rading, waar ik nog een half uurtje in de richting van mijn huis fiets. Dan is Ellen daar en rijden we naar huis, Swinging Art House (foto) op stadsboerderij Vliervelden in stadslandbouwwijk Almere Oosterwold in Nederlands nieuwste land, de Flevopolder, op -3.55 NAP. Wow.

Nature Access

One comment

 1. Lucie says:

  Hoi Jos,

  Wat een prachtig verslag van jouw reis!
  Fijne start van onze zondagochtend.
  Heb een fijne dag, priaten den!

  Hartelijke groet
  Frans en Lucie

Comments are closed.