Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – entr’act

Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – entr’act

Terugreis aangevangen hedenochtend om 0708 uur. Ik ben beneden bij het station Zverino in het dal van de onstuimige Iskar-rivier en ontmoet Rumiana die erg moet lachen om mijn eigen beker maar hem alle regards behandelt, goed omspoelt en nauwkeurig vragen hoeveel erin moet. Vanuit Pop Art House fietste ik naar beneden. Wat mooi zo, in de vroegte 550 hoogtemeters over 20 kilometer naar beneden glijden, mild zonnetje, mistflarden, vogelgezang, fris. Het is een vrije dag, veel mensen zitten buiten, kinderen hebben een uitje naar een theaterproject. De ooievaar zit met jongen op het nest. Als ik ze via de juf groet krijg ik onverwacht in een meerstemmig kinderkoor een ‘prettige dag’ terug, de rillingen lopen me over de rug.

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.