Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – dag 7

Pelgrimsreis Bulgarije – mei 2023 – dag 7

Ik kom aan. Waar eigenlijk? In mijn “Pop Art House – a European Crowd Art Event”.

Dit huis in de Balkan, waar de weg ophoudt, kocht ik volledig ingericht van een Bulgaarse priester. Zijn standbeeld staat in de tuin van het klooster Seven Chapels, waar hij werkte en waar zijn weduwe nog een tijd woonde. Het huis is volledig ingericht, maar naar de maatstaven van Bulgarije van 30 – 40 jaar geleden. Een authentieke ervaring. De bron in de tuin komt rechtstreeks uit de bergen. Magisch water.

Dit huis is een van mijn langlopende ‘trage’ performances, een Europees Crowd Art Event check deze deze pagina (Facebook). Je kunt erheen door me een mail te sturen en een gesprek te beginnen.

Het idee is dat een Europese Crowd  het huis verandert tot wat het moet worden. Zoals ieder die een steen in een rivier verlegt de hele rivier verandert. Je kunt er goed slapen, er is een dorpswinkel. Wil je er eens heen om een steen te verleggen, neem dan contact met me op: jos@natureaccess.nl. De foto’s zijn impressies van mijn eerste dag.

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.