Nature Access Unique Sample Serials – 0412aeda853280

Nature Access Unique Sample Serials – 0412aeda853280

Tot 22 oktober 2022 heb ik ca. 1745 samples in omloop gebracht. Ik heb ze geïmplanteerd in samples uit honderden bomen die ik oogstte uit het Groot Nederlands Stadsbos. Als je een sample met een chip hebt, check het serienummer met je telefoon. Download eerst een NFC Reader App naar keuze. Check vervolgens of je serienummer in de lijst op deze pagina staat, dan heb je een echte Bregman/Wdwrd/NatureAccess. Bewaar je sample en maak er een erfstuk van. De chip blijft heel lang goed.

Pagina met alle serials

 

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.