Bestuur je telefoon met circulair hout

Bestuur je telefoon met circulair hout

Burgmeester Beenakker van Tiel toont zijn gechipte sample Lingedijk Eik, in perfecte harmonie met het fruit van de Fruitstad aan de Waal.

Almeerder Jos Bregman maakt hout waarmee je je telefoon kunt ‘besturen’. Jos programmeert je favoriete phone-functie in het hout en voila: tap het hout met je phone & go! Doe als de burgemeester van Tiel!

Vanaf €5.

Bijvoorbeeld: je favoriete broodrecept in een broodplank. Of: je telefoon op stil als je hem op je houten ‘bedkastje’ legt. Of: de link naar je leukste filmpje zit in de ‘salontafel’. Of: een leuke verjaardagswens zit in een wandschijf die je cadeau doet.

Bregmans hout is afkomstig van Almeerse en andere Nederlandse bomen die net voor ze als stam of snipper in de vrachtwagen naar de electriciteitscentrale gingen bij Jos terechtkwamen. Supercirculair. Elke stuk boom is onderdeel van een social tree performance: check boombom.nl Bregman bouwt zijn Swinging Art House op het erf van Stadsboerderij De Vliervelden. Zijn atelier bevindt zich tussen de koeien.

Kijkt en koopt tijdens het Steiger Festival!

 

Nature Access

One comment

  1. Gijs says:

    Super leuk om stukje hout te krijgen!
    Vooral als je niet meer weet als: “je kan met je mobiel scannen”. Eerste uitzoeken hoe dan? Vervolgens het verhaal van het hout en de kunstenaar. Hoeveel mensen niet naar het stukje hout gekeken hebben!
    Super leuk bedacht.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.