Natuurwerkdag Thedinghsweert

Natuurwerkdag Thedinghsweert

Ik ben Jos Bregman, kunstenaar. Ik bied toegang tot de natuur. Ik woon op een landgoed dat we in gezamenlijkheid onderhouden. Het is een prachtige plek met historie en veel groen. Een plek die nodige aandacht behoeft. De gezamenlijke bewoners organiseren een natuurwerkdag, tijdens NL Doet, op 16 maart 2019: //www.nldoet.nl/klus/diverse-buiten-klussen-takkenrillen-opzetten-en-grindpad-vernieuwen. Als je zin hebt in een gezellige dag, geef je dan op via de nl-doet-link. En beleef Thedinghsweert, beleef de natuur. En kom je mij tegen. Groet!

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.