Opening Cultureel Seizoen

Opening Cultureel Seizoen

Op zaterdag 9 september om 12.00 uur openen Emile van Pelt, Egon Kracht, Jos Bregman en Muriël van der Wal in de stal van boerderij Vliervelden het culturele seizoen van Almere Oosterwold. Van Pelt brengt een jazzy Tree Song, Bregman toont zijn magische ‘Bos van Jos’ en hanteert een Botte Bijl. De Bas van Kracht klinkt en vertelt over de Boom waaruit hij gemaakt is. Van der Wal klimt op een magische Beuk en verhaalt van alle cultuurplekken in Oosterwold. 

Na de opening kun je te fiets al die plekken bezoeken. Je kunt vanaf 14.00 uur ook meedoen met de Concert Fietstour van muziekfestival Growing Music. Na de opening is het Bos van Jos open voor publiek.

Fietstoer Kris Kras: op facebook.com
Muziekfestival: growingmusic.nl

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.