Pelgrimstocht: met de trein naar Bulgarije, 18 – 30 januari 2023.

Pelgrimstocht: met de trein naar Bulgarije, 18 – 30 januari 2023.

Interrail, dus enigszins flexibele data. In Bulgarije leef ik in mijn eigen kunst (www.bulgarianarthouse.nl), en bezoek dat van anderen, onder meer Tsarino (www.tsarino.org) Het is een bijzondere tocht van ca. 14 dagen inclusief het Kukeri Festival (Pernik) die eindigt met een louterend bad in Belchinski Bani. Ik neem ook mijn vouwfiets mee en zoek eenvoudig onderdak op pelgrimslocaties.
Je kunt fysiek mee (let me know) maar ook digitaal: stuur me dan een berichtje, dan krijg je een verzoek deel te nemen aan een Whatsapp Groep. Die groep is het interactieve programmaboekje van de voorstelling. Daarop post ik vanaf 18 januari 2023 een dagelijkse scėne en soms een uitnodiging voor een paar minuten live video. Je kunt ook eigen scėnes posten of vragen stellen.
Na de 30ste doe ik ieder het verzoek de groep te verlaten, zolang je dat niet doet, gaat het gesprek voort.
Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.