Raapgaard De Karnheuvel

Raapgaard De Karnheuvel

Opening Raapgaard De Karnheuvel - 21 september, 15.00 uur, einde van de Karnheuvelsestraat, Est.

De walnotengaard De Karnheuvel verdient een plek in onze maatschappij. De gaard verdient de plek niet meer door de verkoop van noten, daarvoor is de plek te afgelegen en is het onderhoud te intensief. De gaard verdient die plek als publieksvriendelijke, interactieve art performance die bewegend  publiek produceert, alsmede buiten-ervaringen, verbinding met ons voedsel, inzicht in de kunst van het voedsel verbouwen, intense smaakbeleving en ontmoetingen in de natuur.

Koop je ook een entreekaartje voor deze bijzonder performance? Er zijn drie soorten entreekaartjes: actief, semi digitaal en digitaal. Meer info over de opening en kaartjes op: karnheuvelsenotengaard.nl

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.