Drutense Boldershof Paardenkastanje Sample

Drutense Boldershof Paardenkastanje Sample

Snijd je je brood met de hand? En heb je inmiddels een goed broodmes aangeschaft? Dan nu nog de beste plank! En dat is niet het veelgebruikte beuken.  Dat is mooi, maar eigenlijk te hard: daar wordt je mes bot van. De beste plank is van zachter hout, zoals het onbekende maar oh zo mooie paardenkastanjehout.
Ik heb samples uit de Drutense Boldershof Paardenkastanje. Dat is mooi zacht hout. Ideaal voor je broodmes, en je brood. De samples zijn 19 cm breed, verkrijgbaar in lengtes van 30, 35 of 40 cm. Bel, app of mail me, en we zorgen samen dat de plank bij jou terecht komt. De kleine broden gaan prima op de 30 cm, de grote broden gaan goed op 35 of nog ruimer op 40 cm. Ze kosten €15, €17,50 resp €20. Bestellen gaat het makkelijkst als je me belt, appt of mailt. Samen zorgen we dat je plank bij je terecht komt.

Trouwens, met de aanschaf word je ook mijn publiek: je helpt de verspreiding van de Drutense Boldershof Paardekastanje Sample over de wereld. Want dat is mijn eigenlijke doel. Daarom signeer ik de planken ook en zit er een ID chip in. Deze kun je aflezen met je telefoon (NFC aan). Check voor meer uitleg over mijn kunst: boombom.nl

Oh ja, ik ben fan van Kruim Natuurbrood. Verkrijgbaar in Culemborg en omstreken.

 

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.