Walstede Beuk Schijven – Vers van de zaag

Walstede Beuk Schijven – Vers van de zaag

Uit het hout van de Walstede Beuk (link naar krantenartikel) maak ik nu ook een urn, en daarvoor moest ik een stuk stam verzagen dat groter was dan ik voor de urn nodig had. Daarom ik heb ik nu enigszins onverwacht – en extra goedkoop – twee schijven van 5 cm dik, en twee schijven van 20 cm dik. De doorsnedes (ø) zijn gemiddeld 80 cm, onregelmatig van vorm.
Mooi als salontafel, zet ze zelf op een onderstelletje, wielen of blokjes voor de gewenste hoogte.
Help me de boom bij elkaar te houden op boombom.nl
Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.