In Zinder (Tiel) hangt een in Lingemodder gewaterd sample van de Harsta Lingedijk Eik aan de wand, geborgd door een sample van de Prodanovci Linde.

In Zinder (Tiel) hangt een in Lingemodder gewaterd sample van de Harsta Lingedijk Eik aan de wand, geborgd door een sample van de Prodanovci Linde.

In Zinder (Tiel) hangt een in Lingemodder gewaterd sample van de Slow Exploding Harsta Lingedijk Eik aan de wand, voorzien van een chip met het serie nummer: 040a0d22ef4a81. De chip is afgedopt met een ongemodderd sample uit de dezelfde eik. Het geheel hangt, geborgd door een sample van de Prodanovci Linde. Prodanovci is een klein dorp in de bergen van Bulgarije.

Het is onderdeel van de expo van de kunstenaarsvereniging De Werkplek. Mijn werk is een prachtig contrast met het streng geometrische werk van Eef de Graaf. Te zien tot 2 januari. Je helpt de Slow Explosion van de Harsta Lingedijk Eik door het geheel voor €75 bij je thuis op te hangen of neer te zetten.

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.