Klik ‘Log In’. Loginnaam is ‘mensen houden’, password is ‘van bomen’. Zonder de aanhalingstekens.
Dan klik je 1. Add your tree sample. Er opent een formulier.  Wil je de handleiding per email? Klik hier.

Geef eerst de naam van je sample, dit is de tekst op je sample of de tekst op de chip in je sample. De chip kun je aflezen met je telefoon (nfc aan, eventueel een nfc app downloaden).
Vervolgens kies je de boom waaruit je sample afkomstig is (klik op ‘select a value’, kies de boom.)
Vervolgens geef je aan hoe je je sample gebruikt, is het praktisch of decoratief? (‘ I use my sample as’).
Vervolgens klik je in de kaart op de locatie waar je sample zich bevindt. Je kunt de marker ook verslepen. Dat hoeft niet heel precies, ergens bij jou in de buurt is prima.
Vervolgens kun je een paar woorden schrijven, zo verrijk je mijn verhaal van de langzaam exploderende boom. Hoe ben je aan je sample gekomen?
Vervolgens kun je een fotootje van jouw sample in jouw interieur of in jouw handen uploaden. Zo verrijk je mijn verhaal visueel.
Vervolgens kun je een link delen, een link die jij bij jouw sample of onze boom vindt passen of een link naar een media-uiting over de boom.

Tot slot klik je op bewaren (‘save’) en jouw sample staat in de kaart. Veel dank, de nieuwe volgorde van de boom staat op de kaart!

P.S. Wil je een boom waarvan je weet dat ie omgezaagd gaat worden nomineren voor een sampling performance door Jos? Wil je dat de boom uit de versnipperaar blijft? Wil je dat hout hout blijft, en geen CO2 wordt? Nomineer dan je boom. Kies 2. Nominate a tree. Jos bekijkt de mogelijkheden en laat van zich horen.

2 comments

  1. Wessel Dragt says:

    Heel tof idee en ik zou graag meedoen met dit project maar mijn telefoon heeft geen nfc chip en ik kan ook geen reader-app vinden. Is er een andere manier om mijn sample te registreren? Ik heb hem meegenomen van Arie’s bruiloft. Of misschien heb je een tip voor een app?
    Groetjes,
    Wessel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.