Akker Vliervelden Als Schilderij – beleef een land art werk van 400.000 m2

Akker Vliervelden Als Schilderij – beleef een land art werk van 400.000 m2

Zaterdag 10 september, 13.30 uur, opening expositie Akker Vliervelden Als Schilderij. Contrabassist Egon Kracht start – Goethelaan 163, Almere.

Ik stel me bij deze expo twee vragen: als je de akker als schilderij ziet, wie is dan de schilder? En welke lijst kan er omheen? Mijn antwoorden blazen een land art werk van 400.000 m2 leven in. En ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. 
In en bij Odin Foodcafé hangt mijn remix van de omgewaaide (7 februari 2020) Goudplevier Ciara Iep. Mijn interviews met boer Tom Saat (LinkedIn – 1332 woorden) en boer Daniël Schuylenburg (YouTube – 82 seconden) gaan online.
Eet de akker (bestel akkermeel) en wandel de lijst (rondwandeling om de akker (3,6 km – neem de paarse routebeschrijving mee). Na 1,8 kilometer kun je in de Stoel op Stelten plaatsnemen en als een tennisscheidsrechter de akker beschouwen. Post je akkerfoto’s met #akkervliervelden en laat je akkerwaarnemingen achter op waarneming.nl (zoek op Vliervelden).

Alles over de expo en de akker: natureaccess.nl/akkervliervelden

Kortom: beleef een land art werk van 400.000 m2 – Akker Vliervelden Als Schilderij.

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.