Beuk327 en Beeldenbos Noord

Beuk327 en Beeldenbos Noord

De beuk als sociale sculptuur  gaat steeds meer leven, ook voor mij. Raakt een snaar. 26 juni in het Beeldenbos Noord. Zie je mij, ontmoet je je medepubliek, ruik je het hout, ziet het drogen. Beuk327 wordt een nieuw sociaal medium. Marshall Mcluhan (1911-1980) die stelde: “The medium is the message”. De aard van het medium bepaalt de boodschap, veel meer dan de inhoud. De Fabeltjesfuik van de moderne social media is een voorbeeld: ze creëeren bubbles van meningen die waarheid worden. De gesamplede Beuk327  – stukjes hout met ID chip – raakt verspreid onder mensen vormt ook een sociaal medium: ieder weet en ziet en voelt en scant dat het geheel de bron van je bestaan is.

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.