Floriade Festival 2019 – performance Beginbos Es

Floriade Festival 2019 – performance Beginbos Es

Op vrijdag geoogst in het Beginbos (met dank aan de gemeente Almere) en tot de laatste hoop takken op zondagmiddag uitgedeeld – het publiek was razend enthousiast en gaven de hele boom onderdak! Dank, hulde!

De essentaksterfte waart door Nederland. Om verspreiding te voorkomen is het huidige beleid zieke bomen te kappen. Deze es was ziek, maar vergeten. Voor mijn kunstproject oogstten we de boom alsnog. Voor deze boom geen biomassacentrale, maar de woonkamer van Almeerders. Op boombom.nl hou ik de Beginbos Es bij elkaar.

 

Nature Access

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.