Slow Exploding Old Oak of Zoelen – 300 jaar oud –

Slow Exploding Old Oak of Zoelen – 300 jaar oud –

De Oude Eik van Zoelen waaide na 300 jaar om, je keert dan terug naar het jaar 1708. Zelfs de wortels kon ik oogsten. (De objecten uit deze wortels staan in een mimi-expositie bij FlexTiel – Gasthuislingelaan 33, TIEL.) Het hier getoonde is een megalog (90x55x20 cm) op een collage van 16 samples, alle 17 uit deze magnifieke eik. Deze collage is te bezichtigen (en af te halen) bij Nature Access Crowd Gallery te Zutphen. Deze is gevestigd in het Genietcafe, Oude Bornhoff 55. Fantastisch eten en drinken daar ook!.

 

Nature Access

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.