Atelier Vliervelden bevindt zich in de stal van boerderij Vliervelden, tegenover Goethelaan 146, Almere. Bezoek op afspraak of bel me mobiel. Als ik er ben, ontvang ik u graag.

Hooggeëerd publiek!

Komt dat zien! Een atelier dat u toegang biedt tot de natuur.
In de stal van de natuurboerderij Vliervelden in stadslandbouwwijk Almere Oosterwold en naast Odin Lunchcafe  en Foodcoop vindt u een uniek atelier met schijven en ander boommoois. U koopt er ook Kipolovo bergimkerhoning, walnoten van de Karnheuvelse Notengaard en pure rozenolie uit de vallei van Thracische Koningen.
Het atelier is ook de bakermat van Boombom 2022, een crowd performance op megaschaal.
Maak een afspraak, hoor een verhaal en laat u meegezogen worden in een ongeëvenaard spektakel. Help me om nóg een boom te redden uit de de mammoettankers vol stadshout die jaarlijks eindigen in de electriciteitscentrale. U redt een boom (en steunt de economie) door iets van hout aan te schaffen: voor dagelijks gebruik, als onderdeel van uw huis, als decoratie aan de muur of als uniek relatie- of jubileumcadeau. Wat u aanschaft bevat een chip met de herkomst en het grootse verhaal waar het onderdeel van is. De uniek ID code geeft de mogelijkheid tot in lengten der tijden verhalen toe te voegen aan het hout.
Hoogachtend,
Jos Bregman
0655755014