Atelier Vliervelden bevindt zich in de stal van boerderij Vliervelden, tegenover Goethelaan 146, Almere. Bezoek op afspraak of bel me mobiel. Als ik er ben, ontvang ik u graag.

Hooggeëerd publiek!

Komt dat zien! Een atelier dat u toegang biedt tot de natuur. In de stal van de natuurboerderij Vliervelden in stadslandbouwwijk Almere Oosterwold en naast Odin Foodcafé  en Boerderijwinkel vindt u een uniek atelier met houtsamples uit lokale bomen in alle soorten en maten. U koopt er ook Kipolovo bergimkerhoning, walnoten van de Karnheuvelse Notengaard en pure rozenolie uit de Vallei van Rozen en Thracische Koningen. Het atelier is ook de bakermat van Boombom 2022, een sociale sculptuur met 12 Almeerse Stadsbosbomen in de hoofdrol.

Maak een afspraak, hoor een verhaal en laat u meezuigen in een ongeëvenaard spektakel. Help Jos om nóg een boom te redden uit de de mammoettankers vol stadshout die jaarlijks eindigen in de electriciteitscentrale. U redt een boom (en steunt de economie) door houtsamples aan te schaffen: voor dagelijks gebruik, als onderdeel van uw huis, als decoratie aan de muur of als uniek relatie- of jubileumcadeau.
Een sample is een stuk hout dat een chip bevat met de herkomst en het grootse verhaal waar het onderdeel van is. De uniek ID code geeft de mogelijkheid tot in lengten der tijden verhalen toe te voegen aan het hout.
Mijn CV en vijf referentieprojecten kunt u als PDF downloaden.
Hoogachtend,
Jos Bregman
0655755014