Flexwerkplek Bulgarije

Jullie weten wel dat ik twee grappige kunstprojecten in Bulgarije beheer. Ik ga vier keer per jaar naar dat mooie land, als reizende performance. Kort – vier dagen – of wat langer – zeven of negen dagen – buiten de vakanties om. In mijn werktijd, het is ook mijn werk; en een voordeel van ZZP’en is ten slotte dat je wat flexibeler met je uren om kunt gaan. Ik kan er ook doorwerken: er is vaak genoeg goeie WIFI of 4G om in een totaal andere omgeving gewoon door te werken.

Als ik alleen ga, denk ik ook: dit land is te leuk en mooi en vol van natuur en bulgaarse buren om voor mezelf te houden. Daarom heb ik het volgende bedacht: als je interesse hebt om een keer mee te gaan, app me dan. Ik neem je dan op in mijn WhatsApp-Bulgaria-Group. Zodra ik een reisje Bulgarije plan, zet ik de groep een app met de data en het reisplan. Het leuke is: als je kunt, gaat de reis door! Het kan zijn dat er meer mensen aansluiten, maar de performance gaat vanaf dat moment zeker door. Ik wacht het drie dagen af, en dan kan ik in sommige gevallen met korting een groepsticket op Wizzair voor alle deelnemers boeken. Mensen die later aansluiten boeken zelf hun ticket.

Van mijn twee lopende projecten houd ik een facebook-pagina bij, zo krijg je wat impressies.
Pop Art House Ocenovlag – A European Crowd Art Event  – Dit project staat ook op AirBNB. Lees ook de recensie van twee Australische kunstenaars die in mijn project verbleven.
Wine Art House Elenovo – A European Crowd Art Event

Groeten,

Jos Bregman

Praktische zaken

Mijn mobiele nummer is 0031655755014. Zo kun je me Appen. Je kunt ook via het reactieformulier hieronder een bericht sturen. Ik app je dus uitsluitend als ik voornemens ben op reis te gaan, dus maximaal zes keer per jaar. Je koopt een entreekaartje voor mij als ‘regisseur’, het kaartje kost €150/week. Je betaalt je eigen vliegticket (of zorgt dat je op een andere manier ter plekke komt). Tijdens de reis maken we een pot waar we alle gemeenschappelijke kosten uit betalen, denk aan autohuur, benzine, eten en drinken. Overnachtingen in mijn projecten zijn inbegrepen. De nachten dat we niet in mijn projecten slapen zijn er overnachtingskosten. Een hotel of guesthouse kost daar gemiddeld 25 euro per nacht per dubbele kamer. We reizen uit de pot: wat we precies doen, besluiten we met zijn allen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.